2013. augusztus 28., szerda

1. fejezet- Az alapoktól


Drága olvasóim,
mérhetetlenül boldog vagyok, hogy már ennyien megszerettétek már most a blogot. Hiszen még aligha van valami rajta, de már most a FB csoportban 113-an vagyunk, és nagy örömömre ez a szám folyamatosan csak nő. 35 rendszeres olvasóm van már, ami még nagyobb örömmel tölt el.
Őszintén azért gondoltam, hogy csinálok egy Sophia stílusáról szóló blogot is,mert nagyon megszerettem ezt a csodaszép lányt, és az Eleanor blogom is nagyon jól megy, így gondoltam, hogy belevágok még egybe. Remélem, hogy nem fogtok bennem csalódni, és azt is remélem, hogy legalább fele annyira lesz jó a blog, mint az Eleanor-os.
Nem lett egy nagyon hosszú rész, de kezdésnek szerintem bőven elég. És nagyon örülök neki,hogy ennyien vártátok ezt a rész is a csoportban, remélem nem csalódtatok majd benne! Jó olvasást mindenkinek.
Puszi, Berni.

Elsősorban szeretném nektek bemutatni Sophia ruháit, leírom nektek, hogy honnan vannak, és mennyibe is kerülnek. Az ilyesmi rovatot szeretném megtartani, így mindegyik részben lesz kettő-három darab Sophia outfit.


Ez a kép akkor készült, mikor Sophia az egyik este a barátnőivel ment közösen bulizni.
Nekem nagyon tetszik ez a ruha amit választott, csak a színe nem áll hozzám közel. De az ő csodaszép, hosszú hajához, a fekete színéhez tökéletesen passzol. 

Ez az ejtett, kivágott vállú, tűzpiros ruha egy ASOS darab. Szövet anyagból készült, kerek nyak kivágása van, ujjatlan darab  De most kapható fekete színben is. (x)
Az eredeti ára 10.980 Ft.
De most ez le van árazva, így ez 5.790 Ft.  

Ha ti is szeretnétek ilyen ruhát, akkor ezen a linken tudjátok megrendelni,csak regisztrálni kell! (x

Ez a kép akkor készült, mikor Sophia a lakásán kettő barátnőjével fotózkodott.

Sophia felsője egy sima, fehér, vékony pántú topp, amit szinte bárhol be tudtok szerezni, például a H&M-ben, vagy esetleg a Zara-ban is.
A topp alatt lévő szoknyát a TopShop-ban vette. 
/3.470 Ft/
Ez a szoknyát meg is tudjátok rendelni, csak a TopShop oldalán kell regisztrálnotok. (x


Ez a kép akkor készült, mikor Sophia az egyik este London-ban a Funky Buddha-ban bulizott a barátaival közösen.

Nekem ez a ruha annyira nem tetszik, szerintem oldalt túl kivágott, meg elöl is, szerintem kicsit sokat mutat, ha ezzt megnézitek Sophia-n a jobb oldali képen. 
Ez egy ujjatlan darab, és a pánt része a nyak kereszteződésénél, hátul ér véget. Laza illeszkedésű, és jól szellőző darab.
Ezt a fekete ruhát a Motel nevű üzletben vette, még régebben. (x
/13.500 Ft/
És ezen a linken tudjátok ti is megrendelni, ha szeretnétek, csak ezen is regisztrálni kell. (x

Sophia mint tudjuk egy természetes szépség, így nem szorul arra, hogy töm érdeknyi vakolat öntse el az arca minden egyes részét. Sajnos ezzel sokan nem így vannak, sokan sajnos ezt nem így gondolják, hiszen szerintem a kevés smink sokkal jobb mintha túlzásba kéne vinni. Nem szép az ha sok a vakolat, hiszen az megtévesztheti a párodat, a kiszemeltedet is, mert az arcod más lesz tőle. De erről nem kívánok vitát nyitni vagy tovább szaporítani a szót, hanem kezdjünk is bele Sophia nagyon szép, kevés, de mégis igényes sminkjébe!
1.lépés, az arc:  Sophia az arccsontja jobb és bal oldalára rózsaszín árnyalatú, halvány pírt ken fel, persze csak vékony rétegben. Amilyen pirosítót ő használ az egy MAC darab.
2.lépés, a szem: Sophia mindig használ szempillaspirált, nála az elengedhetetlen. A képén látjátok, hogy milyen fajtájút is szokott igénybe venni, ez egy Maybelline darab.
Van mikor pusztán csak egy szempillaspirál kíséretében jelenik meg, de alkalom attán szokott felvinni a szempillái tövébe egy kis szemhéjtust. 
3.lépés, az ajkak: Többségében csak rózsaszínű szájfényt láthatunk az ajkain, de volt már arra is példa,hogy egy nagyon halvány, de mégis észrevehető, látható barack színű szájfényt is használt. Sophia-nak van egy tippje is,hogy még szebb legyen a szánk, amit persze gondolom már páran ki is próbáltatok, hogy egy Maybelline olyasmi árnyalatú rúzst vesztek mint ami a képen, vagy és a barack, vagy a többségében halvány rózsaszínre eső választású szájfényt kenitek fel rá, ami ad neki egy kis fényt, és a színe még elbűvölőbb lesz emiatt is. 


Sophia is azzal a mottóval él a smink terén, hogy "a kevesebb néha több".


Arra gondoltam, hogy most én saját kezűleg csinálnék nektek három darab Sophia által inspirált összeállítások,  annak az érdekében, hogy mindenki képben legyen, hogy igazából is Sophia milyen vonalon van a stílusával kapcsolatban, és ha nektek ezen a darabok megtetszettek, akkor tudjátok azt is,hogy egyes ruhákat mivel, vagy milyen másik darabbal, esetleg kiegészítővel tudtok kombinálni. 
Nagy odafigyeléssel készítettem el nektek ezeket, és a szemem előtt lebegett Sophia stílus irányzata is.
Amint ezt az összeállításokból gondolom leszűrtétek, Sophia nagyon csajosan öltözködik. A fekete-fehér kombinációt tartja előnyben, és az egyik nagy kedvenc színe a piros. Egy egyszerű fehér ruhához szívesen visel egy dominánsabb, erőteljesebb színű kiegészítőt, amit azonos színű táskával tud kombinálni.

1. ruha összeállítás:
Ha szereted a kényelmes darabokat, de mellette szeretnél csinos lenni, akkor ezt a szettet ajánlom neked. Főleg ha a lábaid leginkább tömzsik, és picit nagyobbak, hiszen ez a nadrág optikailag csal rajta, és a magassarkú lábbeli, pedig segít az alakodon hiszen a nadrággal is együtt nyújtja azt. 
~Felső: 8.670 Ft- H&M 
~Nadrág: 4.450 Ft- Zara (most akciós is) 
~Cipő: 17.800 Ft- Zara

2. ruha összeállítás: 
Ha te inkább a letisztultság, és a női elegancia mellett teszed le a voksodat, akkor ez a szett a te kedvenced lehet. A virágok és a fekete-fehér kombináció gyönyörűen dominál egymás mellett. Így akár kedvedre váltogathatod is más darabokkal. Ez egy délutáni ebédre, vagy egy esti vacsorára nagyon kényelmes, és alkalmi szett lehet.
~Felső: 20.040 Ft- Zara
~Szoknya: 5.500 Ft- Zara
~Cipő: 11.120 Ft- Zara

3. ruha összeállítás:
Egy ilyen ruha, és egy ilyen lábbeli az esti barátnős bulikba tökéletes viselet lehet, vagy egy nagyobb eseményen is megállja a helyét. Arra figyeljetek, hogy ha egy kicsit elhalványuló szín mellett, itt például a fehér mellett, egy erősebb színű cipőt választotok, itt például a piros lábbelit, akkor azt piros színű táskával, esetleg rúzzsal, vagy kiegészítővel kombináljátok, ez fontos, és egyben egy jó tanács is!
~Ruha: 5.200 Ft- H&M 
~Cipő: 22.270 Ft- Zara

Bár úgy volt, hogy ennyi lesz a mai rész, de ezt kevésnek találtam így elsőre, ezért is arra gondoltam, hogy mivel már első nap ennyien lettünk, hogy kedveskedek nektek egy meglepetés rovattal.
Mivel csak a jövőhét elején lesz új rész, és akkor már javában tartani fog az iskola, ezért is most egy Sophia által inspirált rovatot hoztam, ahol az iskolai összeállításokat mutatom be nektek, konkrétan három darabot csináltam, amik iskola kezdésre tökéletesek lehetnek, és nem szerettem volna a jövőhéten ezt a rovatot hozni, hanem inkább belevágtam most, hogy még erről is tudjatok kevéskét olvasni így az iskola előtt.
Remélem tetszeni fognak a Sophia által inspirált darabok.

Direkt kényelmes, laza de mégis divatos összeállításokat néztem ki nektek, hiszen ezekben a szettekben bárkit lenyűgözhettek a suliban is, ha persze van kiszemeltetek. 

1. ruha összeállítás:
~Felső: 8.670 Ft- H&M 
~Nadrág: 4.010 Ft- Mango
~Cipő: 17.800 Ft- Zara 

2. ruha összeállítás:
~Felső: 8.890 Ft- Zara
~Szoknya: 6.240 Ft- Pull&Bear 
~Cipő: 2.700 Ft- H&M 

3. ruha összeállítás:
~Felső: 4.450 Ft- Zara (ez a darab most akciós)
~Szoknya: 7.970 Ft- Pull&Bear 
~Cipő: 8.890 Ft- Zara

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó *.* Mikor hozod a kövit?:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm szépen, főleg,hogy te voltál a legelső kommentelőm!♥
      Pont ma tettem fel, körülbelül 10-15 perce:)

      Puszi,Berni.

      Törlés
  2. Tök jó *-* várom a kövit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      köszönööm♥ Nagyon örülök neki,hogy tetszik:)

      Puszi,Berni.

      Törlés
  3. Nekem nagyon tetszett!:) Igaz a lány nem szimpatikus, de lehet a blogod segítségével és a képekkel amiket látok meg persze pár infó révén lehet, megkedvelem!:) Persze sosem bántanám egyik fiú barátnőjét sem és ezt Sophiával sem tette meg. De a blogod egy lépést ad nekem, hogy megkedveljem ezt a lányt!

    Puszi, Daniella xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      ezt örömmel olvasom akkor:) Remélem, hogy megkedveled idővel, és bár annyira nem szereted, de olvasod a blogomat ez számomra óriási öröm, pluszban ez is egy haladás, én úgy látom!:) Végre valaki, aki megpróbálja megkedvelni őt! Ennek nagyon örülök♥

      Puszi,Berni.

      Törlés
  4. Nekem nagyon tetszik*-* egyszóval PER-FECT:D Csak így tovább ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy♥ Haha Liam: PER-FECT!:))

      Puszi,Berni.

      Törlés