2013. szeptember 1., vasárnap

2. fejezet- Elegancia,sport egybegyúrva

Drága olvasóim,
készítettek velem egy interjút a minap, amikor erre felkértek én nagyon meglepődtem, de szíves örömest válaszoltam arra a pár kérdésre. Aki szeretné elolvasni, az az alábbi linken teheti meg: (x). És bár ma van az utolsó nap a szünetből, az utolsó órák míg el nem kezdődik a másnap, a hétfő, és jön vele a reggel, és az iskola. Igen, elkezdődik, én nem éppen örülök neki. Vagyis, hogy pontosítsak: az egyik felem örül, várja, míg a másik tombol, és szomorú, hogy mennyire nem szeretne menni.
De most ezeken a gondolatok elrepülnek, mert még csak a második részt teszem fel, de máris 1.551-en kattintottatok a blogra, és 53 igen, jól olvassátok 53, néha én sem hiszen a szememnek, de ennyi feliratkozóm van. A blog csoportjában pedig képzeljétek el 135-en vagyunk! Óriási örömmel tölt el, köszönöm nektek, hogy ennyien itt vagytok, ennyien aktívak vagytok és, hogy ennyien olvastok!♥ Jó olvasást nektek ehhez a részhez is.
Puszi, Berni. 


Ez a kép akkor készült, mikor a napokban Liam születésnapját ünnepelték a Funky Buddha-ban, és éppen itt bementek a helységbe kézen fogva. 

Ez az overall nekem mérhetetlenül tetszik, a színe és az anyaga csodálatos, teljesen illik Sophia hajszínéhez is, pluszban mivel már az ősz is itt kopogtat szinte az ajtónkban, Sophia tudja mi a 2013-as őszi trend színek egyike, így ez a ruha nagyon jó választás volt. 
Ez egy TopShop darab (x). /13.680 Ft/
Aki szeretné megrendelni, az az alábbi linken tudja, csak regisztrálni kell hozzá (x).


Ez a kép akkor készült, mikor Liam-et és Sophia-t egy Taxiban közösen lencsevégre kapták a fotósok, méghozzá Los Angeles-ben.


Nekem ez a ruha is nagyon tetszik, az a legjobb benne, hogy fekete, overall, rövidített nadrággal, és újakkal. Nagyon jó,hogy a mellkasi részénél ennyire zárt, és, hogy az anyaga kicsit halványabb, vékonyabb rétegű, és ami a legjobb,hogy lentről szinte fokozatosan szinte "hullajtja" le magáról a rétegeket, és a váll résztől kezdődően csak egyetlen egy réteg marad rajta, egy kis rács, ami meg teljesen átlátszó. Kényelmes, és divatos viselet!
Ezt a darabot a TopShop kollekciója közül vette (x). /10.940 Ft/
Csak feketében kapható, és ha szeretnétek akkor itt tudjátok megrendelni, csak annyi a feladatotok még, hogy regisztrálni kell (x).


Ez a kép, egy esti, hétvégi napon készült. Mikor Sophia és az egyik nagyon jó barátnője összeálltak egy képre, mielőtt bulizni mentek volna.

Ez a ruha teljesen nőies, és csinos viselet. Nagyon jó a szabása is, hiszen kiemel minden pluszt egy nő alakjában, és így tesz Sophia alakjával is!
A fehér és a fekete kombináció tökéletes, és erre Sophia is nagyon jól ráérzett. Örök divat marad a fekete-fehér összeállítás.
Tetszik,hogy a csipke szinte beleolvad a ruhába, hogy szinte körbeöleli. 
Ez a ruha szintén egy TopShop darab. De sajnos már nem tudjátok megrendelni ezt, mert szinte rögtön elvitték, csak piros alapú, fekete csipkés maradt nemrégiben, de aztán idővel azt is elkapkodták, és már az is elfogyott, de azért itt egy link a pirosról, ha valaki kíváncsi rá. (x



Ez egy új rovat,és most úgy gondoltam, hogy bemutatnám nektek Sophia cipőjét, amiket eddig már láthattunk rajta. Sophia szinte él,hal a magassarkúkért, ami érthető is, hiszen nagyon szép lába van, és ez meg csak rásegít!
1. lábbeli: 
Ez egy lapos talpú topánka, nagyon kicsi sarka van csak, hogy aránylag megemelje a viselőjét. 
A lábbeli teljesen visszaadja a lakkcipő hatását. 
Ez egy TopShop darab.

Az eredeti ára: 6.380 Ft
De most csak: 1.140 Ft! 
Itt tudjátok megrendelni, ha szeretnétek, és csak fekete van belőle (x).








2. lábbeli:
Nekem az ilyesmi féle magassarkúk nagyon tetszenek. Itt is a fekete és a fehér kombináció keveredik egy cipőn belül is.
És ez egy Zara darab.

Az eredeti ára: 14.130 Ft
A mostani ára pedig: 5.650 Ft
Itt tudjátok megrendelni ha szeretnétek, és csak ilyen szín kombinációban kapható (x). 






3. lábbeli:

Ez egy nagyon különleges, és egyedülálló cipő. Nem mindennapi viselet, és nem mindennapi darab.
Teljesen más a lekerekített formája is.
Ez egy Roxie darab.

Az ára: 9.980 Ft
Sajnos a Roxie oldalán már nem tudjátok megrendelni, mert elfogyott.





4. lábbeli:

Ez a cipő egy Forever21 darab.
Teljesen egyszerű, nagyon magasított lábbeli. Kényelmesnek, kényelmes viselet lehet,hiszen a talpa fokozatosan követi a láb formáját, így nagyszerű is az illeszkedése.

Az ára pedig: 9.870 Ft
Sajnos a Forever21 hivatalos oldaláról már nem tudtok ilyen cipőt rendelni, mert elfogyott, de az alábbi oldalon, amit linkeltem, ott még van belőle, aki szeretne ott tud rendelni is még (x). 





A FB csoportban feltettem neked egy választási lehetőséget, miszerint három új rovatra szavazhattatok 1 napig, hogy melyikről szeretnétek igazán összeállításokat látni. És igen, ez a rovat nyert egyetlen egy szavazattal.



Mindegyiket direkt kényelmesre, és összeillőre csináltam meg. Így külön magyarázattal nem is szolgálnék az egyes összeállítási pontoknál, mert mindegyikhez ugyan azt kellene csak leírnom.
1: 
~Felső: 15.850 Ft- Nike
~Nadrág: 22.890 Ft- Adidas 
~Cipő: 15.900 Ft- Nike
2:
~Felső: 17.200 Ft- Nike
~Nadrág: 25.470 Ft- Adidas
~Cipő:  21.500 Ft- Nike
3:
~Felső: 7.900 Ft- Nike
~Nadrág: 24.280 Ft- Adidas
~Cipő: 22.200 Ft- Nike 


Mivel itt az ősz, és sokan felvesznek sálakat is ilyenkor, akár mert ahhoz van kedvük, akár mert megfáztak, vagy torok gondjaik vannak a napokban, vagy akár mert divatos! Bátran vegyetek fel sálat ősszel is, hiszen van olyan mikor pár napon át elkélne. Így most pár Sophia ihlette sálat hoztam nektek, hiszen közeleg a hűvös, a hideg szelek is már a nyakunkon vannak.
1: 1.760 Ft- H&M
2: 1.760 Ft- H&M 
3: 4.540 Ft- Mango 
4: 4.540 Ft- Mango
5: 90.90 Ft- Mango






4 megjegyzés: