2014. január 2., csütörtök

5. fejezet- Sophia's beauty II. és szettek


Drága olvasóim,egy kisebb váratlan szünet miatt mint nagyon sokan láttátok a blog leállt. És most mivel több időm lett, és teljes mértékben újra be tudom vállalni az egészet,hogy ez is írjam, így sikeresen visszatértem. A FB csoportban is megírtam, és sok pozitív kommentet kaptam,hogy örültök neki, amit nagyon szépen köszönök.♥ Sokat gondolkoztam, mindazon, hogy lehet,hogy egy héten kétszer fogok jelentkezni itt új résszel, és mindkettő rövid lesz. Vagy a másik gondolatmenetem az, hogy egy héten egyszer jelentkezem, egy hosszabb résszel. Biztosan elő fog fordulni mindkét eset, ahogyan ismerem magamat. Nem is igazán húznám tovább ezt a minden részes bevezetőt. Jó olvasást mindenkinek!

Puszi,Berni. 


Ez a kép december 15-én készült Londonban, az egyik Robbie William's koncerten. Sophia Liam-el ment el erre az eseményre. 

Azt imádom Sophia ruhatárában, hogy sokkal jobban elérhetőek az egyes ugyan olyan darabok, vagy hasonló stílusúak mint már One Direction barátnőnél, ami szerintem előnyös.
Soph egy fekete, felül flitteres egybe ruhát vett fel, amit a VB forgalmaz. (Katt) Bár itt a link, de nekem sajnos nem jeleníti meg az oldalt, nem tudom miért, de azért kitettem ide, talán nektek sikerül megnézni majd. Egy világosbarna oversize H&M kabátot vett fel, aminek az árnyalata tökéletesen illik a clutch színéhez is! (x)  /És mivel most mindenhol óriási leárazások vannak, és ár engedmények, ezért ez a kabát most 8.970 Ft, 17.950 Ft helyett/
A szett végezetéül egy fekete, sima, egyszerű Alexandra Wang magassarkút vett fel. (x)  /Ez a lábbeli most 93.810 Ft, miközben az eredeti ára pedig 156.700 Ft/ És az otfit végére érve el kell mondanom,hogy csodás lett, mivel Sophia nagyon figyel a nőies vonalakra, látszik a kifinomultsága is, és a színekre is törekszik, hogy minden passzoljon és,hogy mindig lehengerlő összeállításokban jelenjen meg. 

Ez a kép, és még sok másik szintén decemberben készült. Sophia és Liam kettesben mentek el jég korcsolyázni Londonban. 

Egy oversize, nagyon meleg, bélelt, hosszított kabátot vett fel, ami egy Zara darab. (x)  /17.900 Ft/
A sála rozsdabarna színű volt, és hihetetlen, de a táskája is, ami számomra lélegzet elállító, hogy ez a csaj mennyire ügyesen bánik a színekkel. Káprázatos! A táska szintén csak egy Zara darab. (x) /10.400 Ft/

Sophia és Liam megint együtt mutatkoztak a vörös szőnyegen. Méghozzá december vége felé a Class of 92' premierjén, Londonban. 

Soph egy sima, nem testhez simuló, laza sötétkék egybe ruhát választott erre az alkalomra. Nekem sokkalta jobban tettszett volna egy apró,vékony kis megkötővel a deréki részen, de persze a tervezők ezt nem így gondolták. A dekoltázs fölött pedig egy direkt kis kivágás észlelhető a ruhán. Ez egy Seldfridges&Co. darab. (x
És végül csak a lábbelit láthatjuk még, ami egy Christian Louboutin darab. (x)  A cipőben nekem az tetszik a legjobban,hogy a sarka piros, így egy kicsit, piros clutch ment volna a legjobban az összeállításhoz, szerintem. 


Arra jutottam,hogy most egy hosszabb sminkkel készülök nektek. Amit el tudtok sajátítani minden féle alkalomra is! Sophia sminkje a Londoni Class of 92' film, vörös szőnyeges premierjére készült, amin Liam-el jelent meg kéz a kézben. Nem nehéz a smink, csak minden egyes lépést pontosan meg kell nézni, és a termékekre is figyelni kell, nem a márkákra, mert ezek nem a legolcsóbb sminkek, de ellenben az egyik legjobbak, hanem minden egyes sminkben, minden egyes márkában megtalálhatóak ezen a darabok, ugyan ilyen, esetleg hasonló árnyalatokban. De arra törekedjetek,hogy a bőrötöknek megfelelő színeket válasszatok a sminkekben, de lehet ez a színvilág is jól áll másnak is. 

1.lépés: Az alapozás első fázisa, ami azt jelenti,hogy nem kötelező, de megnézhetjük, hogy az arcunk, a bőrünk készen áll-e a sminkelésre. Ezért egy ilyen nappali hidratáló krém alapú átlátszó réteget kell felvinni. Inkább nagyobb márkáknál kaphatóak ezek a krémek, nekem is van az enyém Clinique-es. De Sophia egy Smashbox nevét használ. Sokan nem tudják,hogy vannak ilyen termékek, ami nem is baj, mert ha nem csinálod ezt a folyamatot, kihagyod ezt a lépést bajod nem lesz belőle. Csak a sminked talán jobb lesz tőle, és a bőrödet annyira nem károsítja.
2.lépés: Vegyetek elő egy kicsit nagyobb, de közepes méretű ecsete, a bőrötöknek megfelelő alapozót kenjetek rá, vagy helyenként kellő vastagságú, mennyiségű csíkokkal vigyétek fel az arcotokra. Ha minden ponton megvan ez, akkor az ecsettel utána még jöhet az elkenés, kőrkörös mozdulatokkal, hogy helyesen és egyenletesen legyen elosztva a bőrötökön,hogy ne legyen foltos, hiányos, mert az nagyon csúnya és előnytelen tud lenni! Egy hidratáló alapú, BB krém is megteszi, és jobb is lenne, mint egy teljes mértékben 100%-os alapozó. 
3.lépés: Utána egy por állagú alapozót is fel kell vinni az arcunkra, hogy teljesen meg legyünk győződve a tökéletes alapozással. Sophia egy Maybelline darabot használ. Ezt egy nagyobb ecsettel tegyük meg, ne azzal mellyel az előzőt csináltuk, ne keveredjenek az alapozók egymással ilyen szinten, mert az sose jó. Ezt sokkal lágyabban, és vékonyabban kell felvinni a bőrünkre, mint az előzőeket. Ebből egy minimális elég mindenhova. 
4.lépés: Mint tudjuk Sophia arca alma formájú, és ő pirosítót szokott használni, nagy halvány, rózsaszínes pírt, ami az ő arcformájánál nagyon előnyös. Ezzel a lépéssel kontúrozást adsz az arcodnak, és egyben a sminknek is. Mindenkinek előnyös lépés egy kis laza pír, a csontnál, nagyon nőiessé teszi a sminket. Ezt pedig egy vastagabb ecsettel vidd véghez. Sophia egy NARS darabot használ mindig.
5.lépés: Sophia füstös szemei mindig gyönyörűek! A legjobb ha egy füstös szem palettát használtok, amit szinte minden hazai márkában is meg tudtok találni. A füstös szem mindenkinek jóláll, így ha beszereztek egy palettát, sokkalta könnyebb, mintha saját magad válogatnád ki a színeket, mert úgy nagyobb a hibázási lehetőség is. Sophia egy sötét TopShop füstös szem, színpalettát használ. Ha nem tudod,hogyan kell elkészíteni a füstös szemet,akkor csak keress rá a YouTube-on, nagyon sok linket lehet róla találni, mind magyarul és angolul is, kinek, hogyan tetszik.
6.lépés: Olyan szemöldököt kell varázsolni mindig, amely megeggyezik a hajnak a színével. Ezért használjatok szemöldökceruzát, a s-he nagyon jó darabokat dobott a piacra, szinte minden árnyalatban megtalálhatóak, érdemes egy ilyet beszerezni! Aztán szemhéjceruzával arról is meg kell győződni, hogy a füstös szem tökéletes legyen, így a felső szempilláknál, vékonyan átmehetünk rajta egy ilyen darabbal is.
7.lépés: Egy lány sosem indul el szempilla-spirálozás nélkül, nem?! Ha már sminkel. Hiszen a szempilla az egyik leglényegesebb, legjobban odafigyelőbb rész, az szemnél, így ezt nagyon előnyös kiemelni is! Sophia nagyon kevés szempillaspirált használ, ami miatt természetes hatást fog kelteni vele. Ahhoz,hogy egy természetes, gyönyörű megjelenést érjünk el, a szempillaspirál nem maradhat el.
8.lépés: Végül a rúzsozás maradt már csak hátra. Sophia üde/nude színt használ ennek az elérésére. Általában piros vagy rózsaszín együttest szokott használni. 

Íme, ezeket a termékeket használja: 







1 megjegyzés: